Visit of Allergan and welcome of thaï doctors for injections tips

clinique raspaldo chirurgie suisse

On November 11th, I will have the honor of receiving 15 Thai doctors for a visit of the Allergan laboratory in Switzerland.

In the clinic of Genolier, which will welcome us, I will lead courses on injections and will also do a live demonstration. This session will follow the concept of global facial rejuvenation through injections of hyaluronic acid.

Our program will be:

TimeTopic
10.00 -11.00

(60 min)

Science behind HA dermal filler
11.00 -12.00

(60 min)

Anatomy review & facial assessment
12.00 -13.00

(60 min)

Break for lunch
13.00 -15.00

(120 min)

Live demonstration:

Total face rejuvenation with HA dermal filler (1 case)

15.00 -15.15

(15 min)

Coffee break
15.15 -15.45

(30 min)

Best practice tips
15.45-16.00

(15 min)

Q&A

Want to know more?

Need an appointment?